Puur Pijn Professional (opleiding)

Puur Pijn Professional

Opleiding

Preventie is doe het zelf en we doen het samen

Ken de mindset van de vrouw en ken haar coping systeem. Ken haar coping systeem en je kunt haar gericht coachen. Welke valkuilen, welke mogelijkheden, welke interventies, welke beperkingen, vaardigenheden, gedragselementen heeft zij? Dat is het hart van Puur Pijn en Partner.

Puur Pijn en Partner is geen methode!


Het is een coachende bevalling voorbereidende training die vrouwen en partners bemoedigt om naar zichzelf te kijken en hun bevalling, om tenslotte eventueel een methode vanuit bewustzijn te kiezen, passend bij hun mindset en hun persoon. Puur Pijn & Partner is uitstekend geschikt voor zowel de groep als privé. Verloskundigen en Obstetrie verpleegkundigen die dit willen leren zijn van harte welkom. In een intensieve vierdaagse training wordt je opgeleid tot een gedegen Puur Pijn Trainer. Jij bent dan in staat om zowel de individuen (koppels) als groepen coachend voor te bereiden op de bevalling.


Wat krijgen cursisten?

  • Een door de KNOV ruim geaccrediteerde training
  • 4 lesdagen, geheel verzorgt (indien op mijn locatie)
  • Je krijgt een start pakket voor 10 stellen trainingen met naast de PowerPoint echt uniek materiaal. Het bevat mindset kaarten voor de zwangere, mindset kaarten voor de partner, een persoonlijk exemplaar van het Quik Mindset Scan Tool, Foldermateriaal, een door Meacoaching geschreven boekje dat een naslag werk is voor de zwangere en een aantal (geheime maar echt nuttige en leuke gadgets voor je zwangere en haar partner).
  • Begeleiding bij opstarten


Locatie: Vlaardingen/Rotterdam of Oldenzaal


Kosten: 1100 euro inclusief BTW


Eerst volgende cursusmogelijkheid:


4-daagse voorjaar 2023 locatie Oldenzaal

Startdatum: donderdag 6 april 2023, 09.30-16.00 uur

Vervolg data: 11 mei, 8 juni & 29 juni


Misschien is dit ook wat

VOOR JOU?

The Partner's mindset


Partners leveren een belangrijke bijdrage aan de bevallingservaring. Hoe zij tegen de bevalling aankijken en wat zij verwachten is net zo belangrijk...

Woman's mindset (Puur pijn )


Wie inzicht heeft in de zwangere haar mindset en het bespreekbaar maakt doet aan actieve preventie. Het is de kunst voor beide partijen (vrouw en zorgverlener) om niet te verzanden in weerstand